Langhøj CUP – Kørestolsbasket

Langhøj CUP – Kørestolsbasket

Langhøj Cup – Kørestolsbasket

Ved Langhøj Cup i Kørestolsbasket var der, lørdag den 26. august 2017, fuld fart over feltet i Tovshøjhallen i Århus V. Seks hold dystede om at blive Langhøj trofæet, og det gik ikke stille for sig.

Kørestolsbasket spilles både af idrætsudøvere, der er kørestolstolsbrugere til dagligt, samt benamputerede, personer med dårlig knæ, hofter mm. der bevirker, at de ikke kan spille “gående basketball”, men dermed stadig kan opnå den fede oplevelse af basketball, bare i kørestol. Der anvendes almindelige basketball baner med samme mål, kurve højder mm. Køresstolsbasket turneringen består af hold fra 7 klubber, nemlig Esbjerg, København, Odense, Aabenraa, Viborg, Aarhus og Aalborg. Holdene består af både drenge og piger i alle aldre.

Vi er, i Langhøj, glade for at være navnesponsor og håber alle deltagerne havde en god dag. Der blev gået til stålet i hver eneste kamp, og spillernes arme var konstant i brug. Hvad enten der skulle manøvrers i kørestolen, eller bolden skulle i kurven. Vi håber derfor at deltagerne syntes om de muligheder Langhøj og Langhøj Live tilbyder aktive mennesker med funktionsnedsættelse.

Om Langhøj ApS:
Med over 35 års erfaring er Langhøj førende inden for indretning af biler til mennesker med handicap. De har i dag 5 afdelinger fordelt rundt i Danmark, hvor deres mange dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig.

Om Langhøj Live ApS:
Hos Langhøj Live kan vi tilbyde dig nogle spændende produkter, der virkelig gør en forskel i hverdagen og som er opfundet og udviklet af mennesker, der selv har kender til et liv med funktionsnedsættelser.

 

Langhøj Live udstillede tre spændende produkter

Den perfekte kørestol til dig! Dit liv, dine behov – én stol…
Icon Wheelchairs har revolutioneret kørestolsbranchen. Med én kørestol, kan vi efterkomme alle dine ønsker og behov. Vi har udviklet kørestolen til dig, der er aktiv og ønsker en kørestol, der passer dig.
Vi har gjort Icon Kørestolen kompakt, robust og let for dig at justere, hvis dine behov ændre sig. Vi producerer Icon kørestolen med en solid base, et fast sæde, imponerende køreegenskaber og et bredt tilbehørsprogram. Du kan, til en hver tid, tilpasse den til dine drømme og udfordringer.

 

Verden åbner sig op, når man har mulighed for at komme rundt over alt.
Klaxon Klick giver dig muligheder for at komme rundt både i skoven, i byen og på landevejen. Klaxon Klick er designet til at være enkel, nem og se godt ud. Klaxon Klick er nok den motor, der nemmest kan sættes foran din kørestol og som samtidig løfter dine forhjul fra jorden for at give dig de optimale køreegenskaber. Klaxon Klick fylder ikke meget, vejer ikke meget, er nem at have med i bilen og giver masser af mulighed for vind i håret med sine op til 17 km/t. Klaxon Klick er udstyret med bakgear, så du slipper for at skal have fat i drivringene, hver gang du er kommet for langt.

 

SmartDrive MX2+ er en kraftfuld og diskret lille hjælpemotor til din kørestol, der får dig derhen, hvor du har lyst. Den er nem at montere og nem at bruge. SmartDrive MX2+ aktiveres ved at ryste armbåndet, holder en given hastighed ved at ryste endnu engang med armbåndet og hvis du ryster yderligere en gang, afbrydes motoren, og du kan bremse som du normalt plejer at gøre.

 

Vindere af Langhøj Cup lodtrækningen

Ture Lund,
Henrik Krone Nielsen
&
Zenta Frerks

Et stort tillykke med jeres nye Quokka Bag! 

Klik her! – for at finde din nærmeste konsulent.