Berits behov for specialtilpasninger – med ICON var det ikke nødvendigt!

Berits behov for specialtilpasninger – med ICON var det ikke nødvendigt!

Berit har, i mere end 30 år, siddet i specialtilpassede kørestole. Hun lider af knogleskørhed, og har jævnligt ortopædiske forandringer. Det har, for Berit, betydet at hun skulle skifte stol før tid. Men sådan en ny stol er jo ikke bare lige til at få, siger hun. Ofte må jeg sidde og vente flere måneder i min gamle stol, som ikke længere passer. Det er smertefuldt, og motivationen til at være aktiv i dagligdagen falmer.

Men nu har Berit fået en ICON kørestol. Den dag hvor hun skulle se ICON kørestolen for første gang, troede hun ikke sine egne øre. De plejer jo kun at skulle tage mål den første gang, siger hun. Men sagsbehandleren skruede løs sammen med Langhøj Lives konsulent, og fik stolen til at passe perfekt til Berit, så hun kunne beholde stolen med det samme. Berit siger til os, ‘det kommer I da ikke til at tjene ret mange penge på, når hende fra kommunen selv kan indstille den igen og igen, så den altid passer til mig.’

Da Berit tager sin første tur rundt i sit hjem, opdager hun glædeligt, at hun ikke får jag af smerter, når hun kører over aluminiumsskinnerne. Hun udbryder, ‘jeg lagde slet ikke mærke til luftaffjedringen, før end jeg IKKE fik ondt.